SK TATRAN ŠATOV - TJ VILÉMOVICE 1 : 1 (0:0)

27.08.2024 12:46

V neděli 25.8.2024 jsme v dalším pokračování 6. ligy odjížděli na hřiště nováčka soutěže, a to týmu Tatranu Šatov, kde jsme očekávali velmi těžký zápas. Ze zdravotních důvodů chyběl Miroslav Gross. Trenérské povinnosti měli Ivan Lacko a Aleš Kořínek. Z rodinných důvodů chyběl Filip Hlaváček a Matěj Chaloupka.

Utkání se hrálo znovu za velikého horka a v prvním náznaku šance se objevili domácí, ale k zakončení se nedostali. K první naší střele se dostal Zach, ale byla zablokována domácími obránci. Po akci Havla a centru Kasálka střílel těsně mimo Pernica. Zase tu byli domácí, ale jejich pokusy šly nad naši branku. My jsme odpověděli dvěma nebezpečnými centry Kasálka, ale nikdo z našich se k zakončení nedostal. V 21. minutě se nepříjemně zranil Martin Kasálek, a tak ho nahradil Václav Koutný. Domácí se dostali znovu na dostřel naší branky, ale jejich střela šla vysoko nad branku. Znovu tu byl centr domácích, ale nikdo z domácích hráčů se k zakončení nedostal. O chvíli později, po rychlé akci domácích, střílel vysoko nad Artim. Po další rychlé akci domácích se k zakončení dostal znovu Artim, ale proti jeho střele pohotovým zákrokem zasáhl brankář David Maška. Těsně před koncem první půle domácí udělali v našem pokutovém území menší závar, ale podařilo se nám ho ubránit. Po první půli tedy panoval bezbrankový stav.

Druhý poločas jsme se začali lépe my a hned v první šanci jsme donutili domácí odkopnout míč na roh, z kterého jsme nic nevytěžili. Domácí zase zahrozili rychlým útokem, ale střelu domácích gólman David Maška zlikvidoval. V další naší šanci se objevil Fried, ale střílel mimo branku domácích. O chvíli později střílel nebezpečně Havel, ale jeho střela byla zablokována domácími obránci. Roh Hegera, který nebezpečně prosvištěl pokutovým územím domácích, k naší smůle nikdo z našich nabíhajících hráčů míč nezasáhl. Po faulu na Hegera zahrával přímý kop Sedlák, ale jeho střela byla tečovaná domácí zdí a gólman domácích ji chytil. Zase tu byli domácí a jejich přímý kop, který jsme vyrazili na roh. Po rohu domácích byl v našem pokutovém území menší závar, ale podařilo se nám ho ubránit. Dlouhý nákop domácích, který by znamenal přečíslení, odvrátil pohotovou hlavičkou kapitán Josef Maška. V další šanci domácích se objevil střídající Bartl, který se prokličkoval k naší šestnáctce, jeho střela šla však těsně mimo naší branku. My jsme zase odpověděli šancí Hegera, kterému do šance přihrával Fried, ale jeho střelu vyrazil domácí brankář Polepil jen k Hegerovi, který přihrál do šance Koutnému, jehož pohotová hlavička šla těsně mimo branku domácích. V 87. minutě vystřídal Marka Pernicu Martin Kučera. V 90. minutě  byl faulován Heger a my měli možnost zahrávat přímý kop. Míč si postavil Siegl, jeho střela šla však jen do zdi, míč se odrazil k domácím, kteří rozehráli velmi rychlou akci a prakticky z protiútoku nám dali gól, když míč do naší branky dopravil Artim a dal na 1 : 0. Běžela 91. minuta, a i když už se zdálo vše ztraceno, tak jsme se hned po rozehrávce dostali do šance. Sedlák prodloužil vysoký míč na Jarůška, ten prodloužil na Koutného, jehož tečovaná střela z voleje a zapadla do branky. Tak bylo srovnáno na 1 : 1. V dalších okamžicích utkání se již nic nestalo a tak se obě mužstva po velmi dramatickém závěru rozešla zaslouženou remízou.

 

SESTAVA: Maška David, Maška Josef, Siegl Patrik, Fried David, Heger Tomáš, Zach Vojtěch, Havel Jan, Sedlák Richard, Kasálek Martin (21. minuta Koutný Václav),  Jarůšek Tomáš, Pernica Marek (87. min. Kučera Martin)

ŽK: 90. minuta Maška Josef (faul)

STATISTIKA  TJ VILÉMOVICE 

GÓLY                                  PŘIHRÁVKY

91. minuta         Koutný Václav                  Jarůšek Tomáš