TJ SOKOL TROUBSKO - TJ VILÉMOVICE 4 : 0 ( 1:0 )

26.09.2024 13:51

V sobotu 21.9.2024 jsme po odloženém domácím utkání, v dalším pokračování 6.ligy, odjížděli na hřiště nováčka soutěže, a to Sokola Troubsko a znovu jsme měli spoustu absencí. Ze zdravotních důvodů chyběl Tomáš Jarůšek, z rodinných Richard Sedlák, Marek Pernica, Filip Hlaváček a Miroslav Gross. Kvůli trenérským povinnostem chyběli Aleš Kořínek, Ivan Lacko a Václav Koutný. Naopak již mohli naskočit Jan Havel, Matěj Chaloupka a David Maška.  Protože se hráčská situace proti minulému utkání nezlepšila, tak nám musel přijít vypomoct Jiří Fiala z TJ Lažánky, který u nás dříve působil a člen širšího kádru Kamil Němec.

Utkání začalo lépe pro domácí a hned v první minutě nebezpečně stříleli nad naši branku. My jsme odpověděli rohem Kasálka, který ale k naší smůle nikdo z našich nabíhajících hráčů netečoval. Dále Siegl rozehrál přímý kop na Kasálka, ten přihrál Hegerovi, jehož střela šla ale nad branku domácích. Po dlouhém pasu Siegla si míč v šestnáctce soupeře zpracoval Heger, ale jeho střelu vyrazil domácí brankář. A zase tu byla střela domácích, kterou zastavil gólman David Maška. O chvíli později se dostali znovu ke střele domácí, míč vyrazil náš brankář ve složité situaci jen před sebe, ale Siegl ho převzal a odkopl do bezpečí. Domácí zase zahrozili akcí Staňka, který přihrávkou našel nabíhajícího Yaroslava Korola, ten však svojí střelou brankáře Davida Mašku nepřekonal. Další šanci domácích zmařil pohotovým zákrokem náš brankář ve spolupráci s Josefem Maškou, který míč odvrátili do bezpečí. My jsme odpověděli střelou Kučery, ale ta šla nad branku domácích. Běžela 44. minuta, když domácí rozehráli velmi rychlou akci, míč potáhl Yaroslav Korol, přihrál před naši branku, kde si naběhl Rada, který zblízka překonal našeho brankáře a poslal domácí do vedení - 1:0. Po prvním poločase jsme tedy prohrávali nejtěsnějším rozdílem.

Začátek druhé půle se nesl řadou nepřesností na obou stranách a obě mužstva hrozila hlavně ze standardních situací. Domácí ale postupně přebírali iniciativu a postupně měli i více ze hry. O chvíli později, po přímém kopu domácích, vznikl v našem pokutovém území menší závar, ale náš brankář, David Maška, míč vyrazil na roh. V 60. minutě podnikli domácí znovu rychlou akci, na jejímž konci byla nepovedená střela Dufka, kterou pohotově a trochu šťastně tečoval do naší branky domácí kapitán Musil a zvýšil na 2:0. Do další šance, se po rychlém průniku, dostal domácí Biely, který se ocitl před naším brankářem, ten ale jeho úmysl vystihl a nedal mu šanci skórovat. Bežela 66. minuta, když se znovu dravým průnikem dostal do šance domácí Rada, který udělal kličku i našemu gólmanovi a přízemní střelou do prázdné branky dal už na 3:0. My jsme odpověděli akcí Kasálka, který přiklepl míč Havlovi, jenže jeho střela šla mimo branku domácích. Zase tu byli domácí a šance Bieleho, který ale znovu brankáře Davida Mašku nepřekonal. O chvíli později, v další šanci, domácí znovu neuspěli. Běžela 82. minuta, když Vojtěcha Zacha vystřídal Kamil Němec a Martina Kasálka nahradil Jiří Fiala. V 85. minutě parádní střelou z dálky trefil naši branku domácí Ryšavý, který uzavřel gólový účet zápasu na 4:0 pro domácí. My jsme ještě zahrozili dvěma střelami. Tu první Friedovi vyrazil domácí brankář Šmerda, ta druhá, střídajícího Fialy, šla těsně nad branku. Domácí si závěr zápasu, ve kterém byli lepším týmem, již pohlídali a zaslouženě si připsali cenné vítězství.

 

 SESTAVA: David Maška, Chaloupka Matěj, Josef Maška "K", Patrik Siegl, Školař Ondřej, Kučera Martin, Heger Tomáš, Havel Jan, Zach Vojtěch (82. min. Němec Kamil), Fried David, Kasálek Martin (82. min. Fiala Jiří).

ŽK: 47. minuta Školař Ondřej (faul)

       57.minuta Heger Tomáš (faul)