TJ VILÉMOVICE - FC MORAVSKÝ KRUMLOV 1 : 1 (0:0)

15.10.2024 15:11

V neděli 13.10.2024 jsme v dalším pokračování 6. ligy přivítali tým Moravského Krumlova, se kterým se nám ještě vyhrát nepodařilo, a tak jsme to chtěli doma zlomit. Kvůli trenérským povinnostem chyběl Ivan Lacko a Matěj Chaloupka. Z rodinných důvodů nemohli nastoupit Filip Hlaváček a Miroslav Gross. Zdravotní problémy měl Ondřej Školař a také David Maška. Na druhou stranu jsme mohli počítat s Alešem Kořínkem.

První poločas začali lépe hosté, kteří vyslali na naši branku nebezpečnou střelu, ale náš brankář Kořínek si s ní poradil. My jsme odpověděli dlouhým autem Siegla, který prodloužil Sedlák před branku, ale s hlavičkou Hegera si brankář hostů rovněž poradil. Po akci Hegera a Pernici měl velmi dobrou příležitost Sedlák, ale jeho pohotovou střelu vyrazil brankář hostů na roh. Opět tu byli hosté, ale střela Bognera šla těsně mimo naši branku. Po akci Sedláka s Hegerem se dostal ke střele Jarůšek, ale jeho střelu zablokovali obránci hostů. Po přihrávce Hegera střílel Pernica, ale jeho pokus šel také mimo branku hostů. Do dobré šance přihrál Havel Hegerovi, ale jeho střelu vyrazil brankář hostů na roh. Další střelu hostů z hranice pokutového území chytil pohotovým zákrokem gólman Kořínek. Po akci Hegera a Kasálka míč skončil v zámezí a byl z toho roh, ale nic jsme z jeho zahrávání nevytěžili. V samotném závěru první půle měli hosté ještě dvě střely, ale obě brankář Kořínek chytil, a tak se odcházelo do šaten za nerozhodného stavu.

Druhá půle začala šancí hostů, ale střela kanonýra Bognera šla těsně mimo naši branku. My jsme odpověděli rychlou akcí, na jejímž konci byla tvrdá střela Sedláka, kterou vyrazil gólman hostů před sebe, ale následná dorážka Jarůška šla nad branku hostů. O chvíli později přihrál do šance Jarůšek Sedlákovi, ale jeho střela šla těsně mimo branku hostů. V 60. minutě se po přímém kopu Sedláka míč odrazil od zdi zpět k Sedlákovi, který si dal míč do středu hřiště, jenže jeho druhá střela byla zablokována hostujícími obránci. Ti rozehráli rychle na nabíhajícího křídelního hráče, který s míčem přeběhl až k brankové čáře, kde přesně přihrál na Vybírala, jehož pohotová dorážka znamenala vedení pro hosty - 0:1. V téže minutě nahradil Jana Havla Martin Kučera. My jsme se hned snažili o vyrovnání. V akci byl Sedlák, který přiklepl míč na Jarůška a ten pohotově vystřelil, a jen reflexní zákrok brankáře hostů Šnepfenberga, zabránil vyrovnání. Po rohu, když Kasálek jen přiťukl míč Sieglovi, kterého centr prodloužil Sedlák na Mašku, tak jeho střela šla těsně mimo branku hostů. Zase tu byli hosté, kteří nás zlobili rychlými a nebezpečnými akcemi, ale nám se podařilo všechny ubránit, nebo zasáhl pohotovým zákrokem brankář Kořínek. Běžela 85. minuta, když si dlouhý nákop Siegla zpracoval v pokutovém území hostů Kasálek, který byl faulován, a byla z toho penalta, kterou přízemní střelou s přehledem proměnil Sedlák a srovnal na 1:1. V 89. minutě nahradil Tomáše Jarůška Václav Koutný. Závěr utkání se již nic vážného nestalo a tak se obě mužstva nakonec rozešla smírně. Naši hráči předvedli velmi dobrý výkon a vytvořili si hlavně ve druhém poločase spoustu šancí, jen je škoda, že je neproměnili. Třeba bychom sahali po lepším výsledku.


SESTAVA: Aleš Kořínek, Pernica Marek, Maška Josef "K", Siegl Pik, Fried David, Zach Vojtěch, Havel Jan (60. min Kučera Martin), Heger Tomáš, Sedlák Richard, Kasálek Martin, Jarůšek Tomáš (89. min. Koutný Václav).

ŽK: 34. minuta Havel Jan (faul)

      68. minuta Kučera Martin (faul)

 

STATISTIKA   TJ VILÉMOVICE 

            GÓLY                                             PŘIHRÁVKY 

85. minuta Sedlák Richard - pokutový kop (faul na Martina Kasálka po centru Patrika Siegla)