TJ VILÉMOVICE – TJ VIKTORIA ŽELEŠICE 1 : 2 (0 : 1)

05.09.2024 12:28

 

V neděli 1.9.2024 jsme na domácím hřišti hostili tým Želešic, který je sice v dolní části tabulky, ale se kterým jsme vždy v minulosti odehráli těžké zápasy, a k tak jsme chtěli doma vyhrát. Nemohli jsme počítat z rodinných důvodů S Filipem Hlaváčkem, Markem Pernicou a Vojtou Zachem. Kvůli trenérským povinnostem chyběli Ivan Lacko a Aleš Kořínek. Nemocný byl Miroslav Gross, lehce zraněný Matěj Chaloupka usedl jen na lavičku náhradníků. Tak nám přišli vypomoct členové širšího kádru Ondřej Školař a Radek Randula.

Utkání se hrálo znovu za velikého tepla a aktivnější byli v úvodu zápasu hosté, kteří zahrozili střelou nad branku. V další nebezpečně vypadající akci se ocitl hostující Radim Kučera, ale jeho střela šla těsně mimo naší branku. Běžela 7. minuta, když se po naší špatné rozehrávce dostali hosté k míči a následný centr dopravil hlavou do naší branky Němeček a poslal hosty do vedení - 0:1. Opět tu byli hosté, kteří stříleli těsně mimo naší branku. My jsme zahrozili střelou Siegla, která sice zapadla do branky hostů, ale bohužel, k naší smůle, to bylo z ofsajdu. Ve 22. minutě se nepříjemně zranil Tomáš Jarůšek, a tak musel být nahrazen Ondřejem Školařem. O chvíli později zahrával přímý kop Siegl. Jeho střílený centr ale nikdo netečoval, a tak jej brankář hostů Krkošek bezpečně chytil. Po přihrávce Frieda pálil vysoko nad branku Heger. Po rohu Kasálka měl na hlavě vyrovnání Sedlák, mířil však těsně mimo branku hostů. V samotném závěru první půle měli hosté ještě možnost ke skórování, ale jejich závar jsme odvrátili do bezpečí. My jsme měli možnost zahrávat roh, ale také jsme z něj nic nevytěžili. Po prvním poločase jsme prohrávali nejtěsnějším rozdílem.

V začátku druhé půle jsme se snažili o vyrovnání, ale vůbec se nám nedařilo dostat se k nějaké střele, či rychlejší kombinační akci. Chyběla nám lehkost z předchozích utkání. Hosté také nezaháleli a po dalším rohu udělali v našem pokutovém území menší závar, ale gólman David Maška ve spolupráci s našimi obránci ho ubránili. Přímý kop Siegla odvrátili hosté na roh. Po jedné z našich akcí se dostal ke střele Heger, jehož pokus sice doputoval do branky hostů, ale byl mu znovu odmávnut ofsajd. Běžela 68. minuta, když hosté rozehráli velmi rychlou akci, na jejímž konci byla střela Aujeského, který ji nasměroval k tyči a zvýšil na 0:2. V 75. minutě vystřídal Václava Koutného Radek Randula. O chvíli později nebezpečně střílel hostující Cenek, jeho pokus šel ale těsně mimo naši branku. V další naší akci se objevil Kučera, který se pohotovým zpracováním dlouhého nákopu uvolnil ke střele, ale brankář hostů tam byl bohužel dřív a tak se k zakončení nedostal. Po přihrávce Kučery střílel nad branku Sedlák.  Běžela 92. minuta a nám se podařilo snížit, když přihrávku Frieda využil Sedlák, který parádní střelou do šibenice snížil na 1:2. V samotném závěru se ještě do šance dostali hosté, ale skóre se již neměnilo. Hosté dnes byli lepším týmem a vyjádřili to i gólově. Připsali si zasloužené vítězství.

 

SESTAVA: Maška David, Maška Josef "K", Siegl Patrik, Koutný Václav (75. min. Randula Radek), Kučera Martin, Heger Tomáš, Havel Jan, Sedlák Richard, Fried David, Jarůšek Tomáš (22. min. Školař Ondřej), Kasálek Martin.

 

PŘIPRAVENI:  Chaloupka Matěj

 

 

STATISTIKA   TJ   VILÉMOVICE 

 

GÓLY                                                PŘIHRÁVKY

 

92. minuta Sedlák Richard                Fried David.